Политика на поверителност

Политика за защита на лични данни

  1. Тази политика за поверителност се отнася за уеб сайта и електронния магазин на

Dr-sportvision.com

Политиката покрива обработката на лични данни съобразно изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕС)

2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година относно

защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно

свободното движение на такива данни (Регламента).

 

  1. За целите на Регламента за защита на личните данни, ние сме:

Информация относно Администратора на лични данни:

  1. Наименование на фирмата : Диана Фешън 2017 ЕООД
  2. ЕИК/БУЛСТАТ: 204726452
  3. Седалище и адрес на управление: гр. Димитровград, ул. Патриарх Евтимиий 5, вх. Г, ап. 13
  4. Данни за кореспонденция: : гр. Димитровград, ул. Патриарх Евтимиий 5, вх. Г, ап. 13
  5. E-mail: drsportvisionn@gmail.com
  6. Телефон: 0884962241

Информация относно длъжностното лице по защита на личните данни:

  1. Име: Диана Миткова Иванова
  2. Данни за кореспонденция: гр. Димитровград, ул. Патриарх Евтимиий 5, вх. Г, ап. 13
  3. Телефон: 0884962241
  4. Email: dianka220412@gmail.com

Информация относно компетентния надзорен орган:

  1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
  2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  4. Телефон:02 915 3 518
  5. Email: kzld@government.bg , kzld@cpdp.bg
  6. Уеб сайт: www.cpdp.bg

Информация, която събираме

  1. Като използвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с тази Политика.
  2. Ние събираме лични данни, единствено ако са предоставени директно от Вас – Вашия имейл адрес, име, домашен или служебен адрес и телефонен номер, които подавате с изрично съгласие, за да можете да ползвате услугите на уеб сайта, да получавате от нас информация за нови услуги и промоции и нашия бюлетин, или желаете да извършите покупка.
  1. Ние използваме аналитични и статистически инструменти, с които наблюдаваме детайли на вашите посещения на нашия уеб сайт и ресурсите, които достъпвате, което включва, но не е ограничено от, трафик данни, локация, уеб логове, и други данни от комуникацията (които не ви идентифицират персонално)
  1. Информацията за плащане (данни на дебитни и кредитни карти), която се подава, когато правите покупки от нашия уеб сайт/електронен магазин, не се получава от нас и не се съхранява при нас. Информацията се обработва съгласно стриктни протоколи за сигурност на плащанията – PCI-DSS на Visa и Mastercard. Ние нямаме достъп до тази информация. Ние споделяме вашите лични данни с обработващите плащанията, но само за целта на завършване на съответната трансакция. Обработващите нямат право да използват вашите лични данни за други цели, освен за изпълнение на съответното плащане, и имат изрично изискване за запазване на конфиденциалност на вашите лични данни и данни за плащания.

Използване на Вашата информация

  1. Ние обработваме и съхраняваме личните ви данни, които сте ни предоставили, в съответствие с изискванията на Регламента.
  1. Информацията, която събираме и съхраняваме, се използва единствено за предоставяне на услуги към вас, и за изпълнение на договорните ни задължения с Вас. В допълнение, ние може да използваме информацията за следните цели:
  • Да ви уведомяване за промени на уеб сайта, като подобрения, промени в услугите и продуктите;
  • Ако сте съществуващ клиент, може да се свържем с Вас с информация относно продукти и услуги, подобни на тези, които сме Ви предлагали досега;
  • Когато имаме Вашето съгласие, да предоставяме информация на избрани трети страни да се свързват с Вас и да предлагат продукти и услуги, които смятаме, че може да представляват интерес за Вас;
  • Да ви изпращаме нашите е-бюлетини периодично.

 

Предоставяне на Вашата информация

  1. Ние може да предоставяме Вашата информация на регулаторните органи, като се съобразяваме със закона и да допринесем в защитата против измами и да намалим кредитния риск;
  1. Когато сте дали вашето съгласие, ние може да предоставяме вашите данни на избрани трети страни да се свързват с Вас и да предлагат продукти и услуги, които смятаме, че може да представляват интерес за Вас;
  2. Ако не желаете Вашите данни да се използват от нас или от трети страни, Вие ще имате възможност да оттеглите съгласието си чрез формата за информирано съгласие или като се свържете с нас директно на посочения адрес, телефон, имейл.
  3. Ние ви информиране, че ние не предоставяме идентифициращи лични данни на рекламодатели, но е възможно периодично да предоставяме такива данни под формата на агрегирани и анонимизирани статистически данни относно посещенията във уеб сайта.

 

Контрол на използването на Вашите данни

 

  1. Ако сте дали съгласие за използване на личните Ви данни за конкретни цели, може да оттеглите съгласието си или да го коригирате по всяко време. Ако не желаете да използваме Вашите данни или искате да коригирате съгласието, което сте ни предоставили, може да се свържете с нас на посочените контакти.

 

Къде съхраняваме и трансферираме данните Ви

  1. Като част от услугите към Вас, информацията, която предоставяте може да се трансферира и/или съхранява в страни извън Европейската Икономическа Зона (EEA), тъй като използваме дистанционни уеб сървъри за обслужване на уеб сайта и някои аспекти на нашите услуги, които може да са базирани извън ЕЕА, или да използваме сървъри извън ЕЕА – основно данни, съхранявани в „облак“. Данните може също да се обработват от служители извън ЕЕА.
  1. Трансфер на вашите лични данни може да се случи, ако някои от нашите сървъри са в страни извън ЕЕА или някои от нашите контрагенти са извън ЕЕА. Ако трансферираме или съхраняваме Вашите лични данни извън ЕЕА, ние ще предприемем съответните действия, да гарантираме ефективната им защита, както е описано в Политиката за поверителност и в съответствие с Регламента. Ако използвате нашите услуги, докато сте извън ЕЕА, вашите лични данни може да се трансферират извън ЕЕА, с цел предоставяне на услугата.
  1. Ние не събираме, не обработваме и не разкриваме чувствителни лични данни, като раса, религия, или политическа принадлежност, без Вашето изрично съгласие.
  1. Ние може да разкрием Вашите лични данни извън нашата група:
  2. В случай, че продадем или закупим бизнес или активи, при което може да се наложи да разкрием личните Ви данни към продавача/купувача;
  • Ако бизнесът ни е закупен от трета страна, при което личните данни за всичките ни клиенти ще бъдат част от активите, които трансферираме към купувача. Тези трансфери ще бъдат съобразени с условията на конфиденциалност и защита на личните Ви данни и условията на поверителност ще бъдат запазени и валидни.
  • Във всички други случаи ние ще обработваме, разкриваме или споделяме Вашите лични данни, единствено ако е изискуемо по закон или когато се изисква с цел да се съобразим и да спазим законови и правни изисквания.
  1. Вие имате право да се откажете от обработка на личните Ви данни с цел маркетинг по всяко време, като се свържете с нас на посочените контакти.

Сигурност

  1. Предаването на информация по интернет или имейл не е сигурно. Въпреки, че предприемаме най-доброто, за да защитим Вашите лични данни, ние не може да гарантираме сигурността на данните, докато се предават от Вас към нашия сайт; всякаква такава трансмисия е ваш риск. След като получим Вашата информация, ние ще използваме стриктни процедури и протоколи за нейната защита.

 

  1. Когато сме Ви дали (или Вие сте създали) парола за използване на секции от сайта ни, Вие носите отговорност за запазване на конфиденциалността на паролата си. Вие трябва да изберете нивото на сложност на паролата.

 

Линкове към трети страни

 

  1. Вие може да намерите линкове към сайтове на трети страни. Тези уеб сайтове имат своите собствени политики за поверителност, с които трябва да се запознаете. Ние не носим отговорност за техните политики, тъй като нямаме контрол върху тях.

Използване на „бисквитки“

 

  1. Нашият уеб сайт използва „бисквитки“. Ние използваме бисквитките да събираме информация при използване на нашите услуги и да предоставим статистическа информация за посещенията в нашия сайт. Тази информация не Ви идентифицира персонално – тя е статистическа информация относно посетителите и тяхното ползване на сайта. Ние също може да събираме информация относно Вашето ползване на интернет чрез бисквитка файл. Където се ползват, тези бисквитки се свалят автоматично на Вашия компютър. Съхраняват се на твърдия диск на компютъра Ви. Помагат ни да подобрим нашия сайт и услугите, които Ви предоставяме. Всички компютри могат да откажат бисквитки. Това може да стане чрез активиране на настройките, което ви дава възможност да откажете бисквитките. Моля отбележете, че ако изберете отказ, може да не получите достъп до някои секции на уеб сайта ни. Където работим с рекламодатели, те също може да ползват бисквитки, върху които ние нямаме контрол. Такива бисквитки се свалят автоматично, когато кликнете на рекламите на сайта.

 

Вашите права

 

  1. Регламента за защита на личните данни Ви дава право на достъп до личните ви данни, които има при нас. Моля, свържете се с нас за указания за попълване на Искане за достъп до данни. Услугата е безплатна и ние ще я изпълним в 30 дневен срок.
  1. Вие имате право на корекция на съгласията, лимитиране на обхвата на съгласията, прекратяване на обработването, заличаване на личните данни (в рамките на законоустановеното). За упражняване на правата си, моля да се свържете с нас.

 

Промени в Политиката

 

  1. Ние може периодично да актуализираме политиката, поради което Ви окуражаваме периодично да я преглеждате, за да установявате как защитаваме Вашите лични данни.

При всякакви въпроси, коментари или искания относно Политиката за поверителност, може да се свържете с нас на адрес: гр. Димитровград,  ул. Патриарх Евтимиий 5, вх. Г, ап. 13

тел: 0884962241 ; е-mail: drsportvisionn@gmail.com

Политика за бисквитки

 

Ние използваме бисквитки или подобни инструменти на нашите сайтове, за да подобрим тяхното представяне и вашето преживяване. Тази политика обяснява как правим това.

Какво са бисквитки?

Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката ще помогне на сайта или на други сайтове да разпознаят вашето устройство следващия път, когато го посетите. Webbeacons или други подобни файлове могат да правят същото. Използваме термина бисквитки в тази политика, за да назоваваме всички файлове, които събират информация по този начин.

 Бисквитките изпълняват множество различни функции. Например, те ни помагат да запомним вашето потребителско име или предпочитания, да анализираме колко добре се представят нашите сайтове или дори ни позволяват да ви препоръчаме съдържание, което смятаме, че ще бъде интересно за вас.

Някои бисквитки съдържат лична информация – например, ако сте кликнали на „Запомни ме“, когато сте влизали в профила си, бисквитката ще запомни потребителското ви име. Повечето бисквитки не събират информация, която може да ви идентифицира, а по-скоро събират обща информация за това как потребителите достигат до нашите сайтове и ги използват или какво е тяхното местоположение.

Какви видове бисквитки използваме?

Те изпълняват различни функции:

  1. Важни бисквитки

Някои бисквитки са жизнено важни за функционирането на нашите сайтове. Те ни позволяват да идентифицираме потребителите, които са регистрирани.

  1. Бисквитки свързани с ефективността на сайта

Използваме други бисквитки, за да анализираме как посетителите използват сайтовете ни и за да наблюдаваме представянето на нашия сайт. Това ни позволява да ви предложим преживяване с високо качество, като персонализираме предлаганото съдържание и бързо идентифицираме и отстраняваме различни проблеми.

  1. Функционални бисквитки

Функционалните бисквитки ни позволяват да запомним вашите предпочитания, като големината на шрифта и други ваши прсонални настройки. Например, бисквитките ви спестяват време и услия за вкарването на потребителско име всеки път, когато посетите страницата ни.

Как да изключите бисквитките?

Всички съвременни браузъри ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, следните линкове могат да Ви помогнат или можете да използвате бутона „Помощ“ от менютата на Вашия браузър за повече детайли:

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari web и iOS.

Моля да запомните, че ако решите да спрете бисквитките, някои секции от нашия сайт може да не работят правилно.

Използваме ли бисквитки, които съдържат личните Ви данни?

Не, бисквитките, които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни.

Повече информация

Повече информация за това как бизнесът използва бисквитките е налична на:

www.allaboutcookies.org.

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази Политика за бисквитки, свържете се с нас на имейл:  drsportvisionn@gmail.com

Shopping Cart